MeesterZklas

Jaarlijks organiseert KaakmeesterZ een MeesterZklas voor verwijzers uit de regio om nascholing te kunnen volgen. Tijdens de MeesterZklas worden inspirerende casussen gepresenteerd door gerenommeerde sprekers uit het veld en is er de mogelijkheid om te netwerken met collega’s onder het genot van een hapje en drankje. Voor deelname ontvangt u 2 KRT punten nascholingspunten. Op 11 januari 2024 vond de 3e editie van onze MeesterZklas plaats.


Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.