Kwaliteit


Dat we bij KaakmeesterZ voor iedere patiënt hoge kwaliteit leveren, is geen speerpunt maar een vanzelfsprekendheid. We hebben verschillende manieren waarop we dit doen, waar we graag meer over vertellen. 

ISO

KaakmeesterZ Expertisecentrum Mondzorg heeft officieel het kwaliteitskeurmerk ISO-9001 ontvangen.

De ISO 9001-norm bevat eisen aan een kwaliteitsmanagementsysteem voor een organisatie. Wanneer een organisatie ISO-gecertificeerd is, wil dat dus zeggen dat er voor 100% voldaan wordt aan alle eisen van de betreffende internationale norm. Hiermee wordt vastgesteld dat een organisatie onder andere voldoet aan wet- en regelgeving en relevante brancherichtlijnen. Een onafhankelijke externe organisatie, een certificatie-instelling, beoordeelt dit op basis van onderzoek (een externe audit).

De standaard is gebaseerd op de principes van kwaliteitsmanagement, waaronder:

Onze medewerkers

Onze medewerkers houden zich tijdens het werk aan de huisregels, voorschriften en protocollen van KaakmeesterZ. Zij:

Ervaringen

Afgelopen weken heb ik bij Kaakmeesterz in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegen op,maar heb beiden keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! Kaakmeesterz is echt een aanrader.

- Roy

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.