Kwaliteit


Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

ISO

KaakmeesterZ Expertisecentrum Mondzorg heeft officieel het kwaliteitskeurmerk ISO-9001 ontvangen.

De ISO 9001-norm bevat eisen aan een kwaliteitsmanagementsysteem voor een organisatie. Wanneer een organisatie ISO-gecertificeerd is, wil dat dus zeggen dat er voor 100% voldaan wordt aan alle eisen van de betreffende internationale norm. Hiermee wordt vastgesteld dat een organisatie onder andere voldoet aan wet- en regelgeving en relevante brancherichtlijnen. Een onafhankelijke externe organisatie, een certificatie-instelling, beoordeelt dit op basis van onderzoek (een externe audit).

De standaard is gebaseerd op de principes van kwaliteitsmanagement, waaronder:

Onze medewerkers

Onze medewerkers houden zich tijdens het werk aan de huisregels, voorschriften en protocollen van KaakmeesterZ. Zij:

Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.