Kliniek


Onze kliniek

Als expertisecentrum biedt KaakmeesterZ efficiënte, effectieve en patiëntvriendelijke zorg. Meer weten over ons en onze aanpak? Bekijk dan onderstaande pagina’s.


Organisatie

Benieuwd naar onze missie en visie? Wij stellen ons graag aan u voor. Bekijk op deze pagina meer informatie over KaakmeesterZ en hoe wij te werk gaan.


Team

In onze kliniek wordt u geholpen door de beste professionals in een ontspannen sfeer. Onze zorgmedewerkers zorgen ervoor dat uw behandeling efficiënt en zorgvuldig verloopt. Maak kennis met ons team!


Kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen, handelen wij via strikte richtlijnen en regels. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat iedere behandeling prettig en rustig verloopt.


Nieuws en blogs

Lees hier regelmatig nieuwe artikelen en inspiratie op het gebied van mondzorg en mondgezondheid. Ook vindt u hier nieuws over KaakmeesterZ.


Vacatures

Bekijk hier onze vacatures

Ervaringen

Afgelopen weken heb ik bij Kaakmeesterz in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegen op,maar heb beiden keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! Kaakmeesterz is echt een aanrader.

- Roy

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.