Kliniek


Onze kliniek

Als expertisecentrum biedt KaakmeesterZ efficiënte, effectieve en patiëntvriendelijke zorg. Meer weten over ons en onze aanpak? Bekijk dan onderstaande pagina’s.


Organisatie

Benieuwd naar onze missie en visie? Wij stellen ons graag aan u voor. Bekijk op deze pagina meer informatie over KaakmeesterZ en hoe wij te werk gaan.


Team

In onze kliniek wordt u geholpen door de beste professionals in een ontspannen sfeer. Onze zorgmedewerkers zorgen ervoor dat uw behandeling efficiënt en zorgvuldig verloopt. Maak kennis met ons team!


Kwaliteit

De hoogste kwaliteit op het gebied van mondzorg: dat mag u elke dag van ons verwachten. U kunt terecht bij KaakmeesterZ voor implantologie, kaakchirurgische behandelingen en diagnostiek voor klachten met betrekking tot het aangezicht.


Nieuws en blogs

Lees hier regelmatig nieuwe artikelen en inspiratie op het gebied van mondzorg en mondgezondheid. Ook vindt u hier nieuws over KaakmeesterZ.


Vacatures

Bekijk hier onze vacatures.

Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.